Verlichte optocht Zottegem (BelgiŽ)

Zottegem-Centrum-Carnaval

De verlichte optocht van Zottegem (BelgiŽ) vond plaats op zaterdag 6 januari 2024 (Drie koningen). Deze verlichte optocht begon om 18:15 uur. Deze verlichte optocht heet Zottegem-Centrum-Carnaval.

Ongeveer 30 groepen nemen deel aan deze verlichte carnavalsoptocht

Vind deze verlichte optocht ook in 2025 plaats?
Geef deze nieuwe datum en/of eventuele wijzigingen door

  • Optochtcommissie:
    • Feestcomitť Zottegem

Route/Omloop

Kastanjelaan - Godveerdegemstraat - L. Roelsstraat - Van Aelbrouckstraat - Sint-Annastraat - F. De Beckstraat - G. Schockaertstraat - Burg. F. De Meyerstraat - Meerlaan - Hoogstraat - Zavel - Trapstraat - Kazernstraat - Stationsplein - Stationsstraat - Markt - Heldenlaan (rechts naar beneden) - ontbinding van de stoet aan 't Hof

Social media

Foto's

Geef een foto door van deze verlichte optocht.

Videos

Geef een video door van deze verlichte optocht.


 
Bol Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2024 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 01 mrt 2024 - 12:25