Grote Optocht Temse (BelgiŽ)

Grote Stoet Temse (BelgiŽ)

De grote optocht van Temse (BelgiŽ) vindt plaats op zondag 20 maart 2022. Deze grote optocht zal beginnen om 14:30 uur.

Deze optocht wordt gehouden elke derde zondag van de vasten.

  • Optochtcommissie:
    • Gemeentelijk Carnavalcomitť Temse vzw

Route/Omloop

ē publiciteitskaravaan :
Vorming in de Orlaylaan (inrijden via Cauwerburg) en Philippe Saveryslaan, Dijkstraat (vertrek), Markt (achterkant OLV-kerk/kant Strijkuisje), K. Wautersstraat, Oeverstraat, ÖÖÖ.., Stations-, Kasteelstraat (ontbinding)

ē cavalcade :
Vorming in de Frank Van Dyckelaan (inrijden via de Afschrijverslaan ter hoogte van toegang Ďt Waesmeer), (vertrek) Frank Van Dyckelaan (ter hoogte van Carrefour) en sluit onmiddellijk aan bij de reclamestoet via de Orlay- en Philippe Saveryslaan, Dijkstraat, Markt (achterkant OLV-kerk/kant Strijkuisje), K. Wautersstraat, Oeverstraat, Houtkaai, Schoolstraat, Eeckhoutdriesstraat, Gebr. Van Raemdonckstraat, Gebr. Boellaan, Vooruitgang-, Gasthuis-, Kouter-, August Wautersstraat, Guido Gezelleplaats, Stationstraat, Kasteelstraat, Markt (via Strijkuisje/achterkant OLV-kerk), Dijkstraat naar site De Zaat (ontbinding)

Route

 

Website / Social media

Videos

Geef een video door van deze grote optocht.

Foto's en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's en verslagen doorgegeven.

Bol.com Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2021 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 26 aug 2021 - 10:55