Optocht van Ronse

Bommelstoet Ronse

De optocht van Ronse vond plaats op zaterdag 5 januari 2019. Deze optocht begon om 18:00 uur. Deze optocht heet Bommelstoet Ronse.

Traditiegetrouw vertrekt omstreeks 18 uur de Bommelstoet. Tegen 19u30 volgt aldus de apotheose op de Grote Markt. De verschillende verenigingen passeren de revue, stellen hun praalwagens voor, in combinatie met muziek en dans. Aansluitend, om 20u30, is er de Gouden Bommelworp, gevolgd door een subliem optreden van KATE LANE. Nadat de vedette reeds de sterren uit de hemel gezongen heeft, worden er ter compensatie tegen 21 u vuurpijlen het firmament ingeschoten. Het muzikaal vuurwerk duurt ongeveer 20 minuten. Nadien kunnen de bommels de feestnacht induiken, waarop deze ongetwijfeld meermaals het Hof zal tegenkomen tijdens hun cafťbezoeken.

Videos

Geef een video door van deze optocht.

Foto's en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's en verslagen doorgegeven.

 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2019 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 28 feb 2019 - 11:40