Driekoningenoptocht van De Pinte

Driekoningenstoet De Pinte

De driekoningenoptocht van De Pinte vindt plaats op zondag 6 januari 2019 (Drie koningen). Deze driekoningenoptocht zal beginnen om 16:00 uur. Deze driekoningenoptocht heet Driekoningenstoet De Pinte.

Tijdens de stoet wordt door de vormelingen van De Pinte geld ingezameld ten voordele van de vrijwilligerswerking van het lokaal opvanginitiatief voor vluchtelingen en asielzoekers van het OCMW.
Natuurlijk zijn de Pintse reuzen Jan en Trees weer van de partij.

Kindjes die, liefst vergezeld van hun ouder(s), verkleed willen meestappen in de stoet nemen best vooraf contact op met de organisator (zie contact hieronder).
Ook andere volwassenen en verenigingen die verkleed willen meestappen zijn welkom.
Na de stoet kan u in het kasteelpark Scheldevelde gezellig nagenieten met een drankje en een hapje aan de kramen van het OCMW-personeel en van het Buurtplatform de Kleine Landeigendom, alles ten voordele van hierbovengenoem goede doel.

Route/Omloop

De stoet vertrekt aan het kasteel Scheldevelde en stapt langs volgende straten:
Kasteellaan - Baron de Gieylaan, Koning Albertlaan - Stationstraat - J. Anthierenslaan - Begonialaan - (Baron de Gieylaan) Borluutlaan - Hendrik ConciŽncelaan - Scheldeveldestraat - Guido Gezellelaan - Borluutlaan - Kasteellaan - kasteelpark Scheldevelde

Foto's

Geef een foto door van deze driekoningenoptocht.

Videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen videos en verslagen doorgegeven.

 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2018 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 02 okt 2018 - 11:11