Verlichte optocht Brakel (Brakel, BelgiŽ)

Carnaval Brakel

De verlichte optocht van Brakel (Brakel, BelgiŽ) vindt plaats op zaterdag 3 februari 2024. Deze verlichte optocht zal beginnen om 18:00 uur. Deze verlichte optocht heet Carnaval Brakel.

Deze stoet is ieder jaar in het eerste weekend van februari.

Route/Omloop

De reclame- en praalwagenstoet worden gevormd in de Theo Brakelstraat en op parking Tirse. De stoet zal onder begeleiding van ons prinsenpaar via de Serpentstraat over het Marktplein gaan waar de verwarmde feesttent staat waar men bij slecht weer onder het afdak kan kijken naar de stoet.

Vervolgens zal men links afslaan via de Neerstraat om zo verder te vieren in de Watermolenstraat. Aan de Driehoekstraat dansen en feesten de carnavalsgroepen naar links.

De ontbinding van de stoet gebeurt traditioneel op het Lindeplein en in de Meerbeekstraat.

Website / Social media

Foto's

Geef een foto door van deze verlichte optocht.

Videos

Geef een video door van deze verlichte optocht.

Verslagen

Op dit moment zijn er nog geen verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Een andere optocht in Brakel (Brakel, BelgiŽ) is de jeugdoptocht op zondag 4 februari 2024 om 13:30 uur.


 
Bol.com Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2023 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 01 mrt 2023 - 13:16