Jeugdoptocht Brakel (Brakel, BelgiŽ)

Jeugdstoet Brakel (Brakel, BelgiŽ)

De jeugdoptocht van Brakel (Brakel, BelgiŽ) vindt plaats op zondag 5 februari 2023. Deze jeugdoptocht zal beginnen om 13:30 uur.

Om 13 uur beginnen de inschrijvingen voor de kinderen die wensen deel te nemen aan de kinderstoet, alsook voor de wedstrijd van mooist verklede kind. De inschrijvingen gaan door in Jeugdhuis Alfa (Jagersstraat 64b, 9660 Brakel), vanaf deze locatie vertrekt ook de stoet om 13u30 richting de verwarmde feesttent. Hier aangekomen zal de kinderdisco meteen van start gaan, met om 16u de Meet & Greet met Berend Brokkenpap. Rond 18u gaan we over tot de uitreiking van mooist verklede kindje. Ouders, grootouders en vrienden kunnen samen met de kinderen genieten van onze heerlijke wafelenbak. De kinderen kunnen ook genieten van een aantal springkastelen en kindergrime.

Social media

Foto's, videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's, videos en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Een andere optocht in Brakel (Brakel, BelgiŽ) is de verlichte optocht op zaterdag 4 februari 2023 om 19:30 uur.

Bol.com Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2022 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 25 mei 2022 - 15:31