Grote Optocht Aalst (Aalst, BelgiŽ)

Arendse Carnavalstoet

De grote optocht van Aalst (Aalst, BelgiŽ) zou plaatsvinden op zondag 12 april 2020 (1e Paasdag) om 14:00 uur, maar is AFGELAST.

Deze grote optocht heet Arendse Carnavalstoet.

Deze carnavalstoet wordt verreden in de wijk Arend in Aalst op 1e paasdag.

Route/Omloop

Dompelstraat - Oude Dendermondse Steenweg - Geldhofstraat - Zavelbaan - Binnenstraat - Petrus Van Nuffelstraat - Rozendreef - Groenstraat

Foto's

Geef een foto door van deze grote optocht.

Videos

Geef een video door van deze grote optocht.

Verslagen

Op dit moment zijn er nog geen verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Andere optochten in Aalst (Aalst, BelgiŽ) zijn de grote optocht op carnavalszondag (14 februari 2021) om 13:00 uur, de grote optocht op carnavalsmaandag (15 februari 2021) om 13:30 uur en de kleine optocht op carnavalsdinsdag (16 februari 2021) om 15:00 uur.

 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2020 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 29 mrt 2020 - 16:02