Verlichte Halfvastenoptocht Stavelot (BelgiŽ)

Stallumez-vous Stavelot

De verlichte halfvastenoptocht van Stavelot (BelgiŽ) zou plaatsvinden op zaterdag 13 maart 2021 om 19:30 uur, maar is AFGELAST.

Deze verlichte halfvastenoptocht heet Stallumez-vous Stavelot.

De lichtoptocht van Stavelot is elk jaar op de zaterdag van de vasten.

Route/Omloop

Start : Pont de líAmblŤve

Rue Gustave Dewalque, Rue du Ch‚telet, Avenue Ferdinand Nicolay, Place F. Prume, Rue Haute, Place Saint Remacle, Rue du Vinave, Rue Henri Massange, Rue Neuve, Avenue du Doyard

Omdraien (terugkeren) van de optocht

Avenue du Doyard, Rue Neuve, Rue Henri Massange, Avenue Ferdinand Nicolay, Place F. Prume, Rue Haute, Place Saint Remacle

Parcours stallumez-vous

 

Foto's, videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's, videos en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Een andere optocht in Stavelot (BelgiŽ) is de halfvastenoptocht op zondag 14 maart 2021 om 13:30 uur, alleen is die afgelast.

Sale / Solden 2021
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2020 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 13 dec 2020 - 21:09