Jeugdoptocht Kelmis (BelgiŽ)

Kinderumzug Kelmis

De jeugdoptocht van Kelmis (BelgiŽ) vindt plaats op carnavalszaterdag (10 februari 2024). Deze jeugdoptocht zal beginnen om 15:00 uur. Deze jeugdoptocht heet Kinderumzug Kelmis.

Deze kinderoptocht van Kelmis vindt plaats op carnavalszaterdag.

Route/Omloop

optocht weg :
15h00 vertrek van PoststraŖe, AlbertstraŖe, PatronagestraŖe, ThimstraŖe, KirchstraŖe (Aanvaarding van de kinderstoet door de Kinderprins op het gemeentehuis), untere KirchstraŖe, LŁtticher StraŖe, langs het Bejaardentehuis Leoni (de flash mob vindt hier plaats), Guillaume-Hockť-StraŖe, PoststraŖe, AlbertstraŖe, SchŁtzenstraŖe naar Koulgelšnde Ė Galmeiplatz.

Route

Bekijk vergrootte versie

 

Website / Social media

Videos

Geef een video door van deze jeugdoptocht.

Foto's en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Een andere optocht in Kelmis (BelgiŽ) is de grote optocht op carnavalsmaandag (12 februari 2024) om 13:00 uur.


 
Bol.com Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2023 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 16 mrt 2023 - 15:00