Grote Optocht Kelmis (BelgiŽ)

Rosenmontag Zug

De grote optocht van Kelmis (BelgiŽ) vindt plaats op carnavalsmaandag (12 februari 2024). Deze grote optocht zal beginnen om 13:00 uur. Deze grote optocht heet Rosenmontag Zug.

De grote Optocht van Kelmis is elk jaar op carnavalsmaandag. Ongeveer 80 groepen nemen deel aan deze optocht.

Route/Omloop

Parcours:

13h00 Uitgang LŁtticher Strasse/hoek Heygraben, Lindenallee, bovenste Kapellstrasse, Albertstrasse, Patronagestrasse, Steinkaulstrasse, Comouthstrasse, Moresneter Strasse, PAUSE, Thymstrasse, bovenste Kirchstrasse

14h45 Aanvaarding van de parade in de gemeentehuis, onderste Kirchstrasse, LŁtticher Strasse, Kapellstrasse, SchŁtzenstrasse, Neustrasse, Driesch, Heide, Parkstrasse, Patronagestrasse, Siedlung-Peter-Kofferschlšger, Poststrasse, onderste Albertstrasse. Einde van de stoet voor het Park Hotel.

Route

Bekijk vergrootte versie

 

Website / Social media

Foto's

Geef een foto door van deze grote optocht.

Videos

Geef een video door van deze grote optocht.

Verslagen

Op dit moment zijn er nog geen verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Een andere optocht in Kelmis (BelgiŽ) is de jeugdoptocht op carnavalszaterdag (10 februari 2024) om 15:00 uur.


 
Bol.com Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2023 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 06 dec 2023 - 11:39