Verlichte optocht Zepperen (BelgiŽ)

2024 verlichte tractortocht zepperen

De verlichte optocht van Zepperen (BelgiŽ) vindt plaats op vrijdag 20 december 2024. Deze verlichte optocht zal beginnen om 19:00 uur. Deze verlichte optocht heet 2024 verlichte tractortocht zepperen. Het thema is deze keer: Kerstmis.

VRIJDAG 20 DECEMBER 2024
VERLICHTE TRACTORTOCHT DOOR ZEPPEREN
Na het succes van vorige verlichte tractortochten de Landelijke Gilde een verlichte tractortocht door Zepperen.

We willen licht brengen tijdens deze donkere dagen.
Wij vragen de kerstverlichting in de straten te laten branden op vrijdagavond 20 DECEMBER 2024. Zepperen wordt dan prachtig met de verlichte kerstbomen langs de straten en mooi verlichte tractoren die door het dorp rijden.

Route/Omloop

Route: opstellen tractoren Roosbeek.
Vertrek (19.00 uur) Roosbeekstraat-Eynestraat-Terwouwenstraat-Gippershovenstraat-Anroyestraat Stippelstraat-Stokstraat-Kasteelstraat-díOyestraat-Zepperen Dorp-Drie Gezustersstraat- N718-Zepperenweg-Driesstraat-Zepperen Dorp-Eynestraat-Kleindekkenstraat-Eikhoutstraat-Waterkuilstraat-J Claesstraat-Sportpleinstraat- Dekkenstraat-Eynestraat-Terwouwenstraat-Gippershovenstraat-Roosbeekstraat.


Enkele afspraken:
-De parkeerverbod op de parkings van Transport Vanlangenaker, toegangen vrij laten.
-De parking van de Spar is toegankelijk (enkel voor autoís) na 19.00uur.

-Info voor de bewoners Roosbeekstraat: van 17.00 uur tot 24.00 uur ťťnrichtingsverkeer van de Gippershovenstraat richting Eynestraat.

Website / Social media

Foto's, videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's, videos en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Een andere optocht in Zepperen (BelgiŽ) is de verlichte optocht op vrijdag 3 januari 2025 om 19:00 uur.


 
Bol.com Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2024 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 01 feb 2024 - 14:35