Grote Optocht St. Truiden (BelgiŽ)

75ste Internationale Verloren Maandagstoet

De grote optocht van St. Truiden (BelgiŽ) vindt plaats op carnavalsmaandag (3 maart 2025). Deze grote optocht zal beginnen om 13:11 uur. Deze grote optocht heet 75ste Internationale Verloren Maandagstoet.

Bonte carnavalsoptocht doorheen de straten van het Sint-Truidense stadscentrum met muziekkorpsen, praalwagens, show- en dansgroepen vanuit BelgiŽ en Nederland.

Route/Omloop

Schurhoven - Nieuwpoort - Houtmarkt - Plankstraat - Heilig Hartplein - Luikerstraat - Europaplein - Naamsevest - Clockemstraat - Stapelstraat - Rijschoolstraat - Kazernestraat - Sint-Martenplein - Breendonkstraat - Diesterstraat (apotheose) - ontbinding via de Abdijstraat

Website / Social media

Foto's

Geef een foto door van deze grote optocht.

Videos

Op dit moment zijn er nog geen videos doorgegeven.


 
Bol Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2024 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 24 jun 2024 - 21:52