Kleine Optocht Rijkevorsel (BelgiŽ)

Kinderoptocht De Wegwijzer

De kleine optocht van Rijkevorsel (BelgiŽ) vindt plaats op vrijdag 17 maart 2023 (St. Patricks Day). Deze kleine optocht zal beginnen om 13:30 uur. Deze kleine optocht heet Kinderoptocht De Wegwijzer.

Vrijdag voor de grote Halfvastenstoet gaat de lagere school de Wegwijzer al eens door het dorp in Rijkevorsel met zelfgemaakte kledij. Een ideale opwarmer voor de kinderen.

Route/Omloop

Wegwijzer (Leopoldstraat) - Banmolenweg - Emiel Van Roeystraat - Rusthuis Prinsenhof - Hoek - Dorp - Bavelstraat - Rusthuis Den Brem - Berkenlaan - Wilgenstraat - Wegwijzer

Website / Social media

Foto's, videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's, videos en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Een andere optocht in Rijkevorsel (BelgiŽ) is de halfvastenoptocht op zondag 19 maart 2023 om 13:33 uur.

Sale Solden 2023
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2022 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 13 nov 2022 - 1:15