Verlichte optocht Mol

Mol Centrum Rozenberg Lichtstoet (sinds 1885)

De verlichte optocht van Mol vindt plaats op zaterdag 12 september 2020. Deze verlichte optocht zal beginnen om 20:45 uur. Deze verlichte optocht heet Mol Centrum Rozenberg Lichtstoet (sinds 1885). Elke 2e zaterdag van september vindt deze verlichte optocht plaats.

136 jaar Mol-Centrum Rozenberg Lichtstoet: sinds 1885 een buitengewone belevenis!

Op Zaterdag 12 September 2020 zal voor de 136e keer de oudste en grootste Lichtstoet ter wereld door de straten van Mol-Centrum trekken.

Ongeveer 23 praalwagens zullen U onderdompelen in een opwindende sfeer van Romantiek, Fantasie, adembenemende (Licht)technologie en levendige kleuren.

Het gezamenlijke elektrische vermogen aan lichteffecten in dit onvergetelijke spektakel bedraagt + 1 000 000 watt! Dit is het equivalent van 300.000 traditionele gloeilampjes.

Geloof ons U zal genieten van deze unieke en spectaculaire audiovisuele ervaring.

Vanaf 19u45 start het straatanimatie programma. De start van de 134e Lichtstoet wordt om 20u45 aangekondigd door een schitterend vuurwerk.

Jongeren tot en met 12 jaar hebben gratis toegang.

De Mol Centrum Rozenberg Lichtstoet is opgenomen in de Vlaamse Inventaris voor Immaterieel Cultureel Erfgoed

Op WWW.ROZENBERGLICHTSTOET.BE vindt U meer informatie over dit evenement, de VVK adressen en kan U eveneens de voortgang van de opbouw van de praalwagens volgen.

Route/Omloop

Rozenberg, Voogdijstraat, Statiestraat, Guido Gezellestraat, Lichtstoetstraat, Rozenberg

Foto's

Geef een foto door van deze verlichte optocht.

Videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen videos en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Een andere optocht in Mol is de verlichte optocht op zaterdag 26 september 2020 om 20:00 uur.

 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2020 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 22 jan 2020 - 10:38