Verlichte optocht Geel (BelgiŽ)

Tractor Kerstrun

De verlichte optocht van Geel (BelgiŽ) vindt plaats op zaterdag 18 december 2021. Deze verlichte optocht zal beginnen om 18:30 uur. Deze verlichte optocht heet Tractor Kerstrun. Het thema is deze keer: Tractor Kerst Run.

Een 80tal tractoren, uitbundig versierd met kerstverlichting rijden een tocht van 20km rond Geel langs onder andere 2 kerstmarkten.
De Kerstrun gaat dit jaar niet zoals gewoonlijk door op de 2de zaterdag na Sinterklaas, maar we opteren dit jaar om samen met de Kerstmarkten erop uit te trekken.

Route/Omloop

www.tractorkerstrun.be/live-gps-locatie/

Website / Social media

Foto's

Geef een foto door van deze verlichte optocht.

Videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen videos en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Een andere optocht in Geel (BelgiŽ) is de optocht op zaterdag 19 maart 2022 om 14:11 uur.

Bol.com Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2021 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 08 sep 2021 - 12:27