[ Advertentie ]

Lampionnenoptocht van Groenlo

De Sunte Matten optocht

De lampionnenoptocht van Groenlo vindt plaats op zaterdag 11 november 2017 (Sint maarten). Deze lampionnenoptocht zal beginnen om 17:30 uur. Deze lampionnenoptocht heet De Sunte Matten optocht.

Het Sunte Matten feest kent in Groenlo een lange traditie. Waren het 'vroeger' louter uitgeholde mangels waarmee de kinderen langs de deuren gingen om het Sunte Mattenlied ten gehore te brengen, tegenwoordig zijn de mangels merendeels vervangen door kleurrijke lampions.

De route zal zijn: Markt, Mattelierstraat, Lievelderstraat, Nieuwstad, Kerkwal, Ziekenhuisstraat, Beltrumsestraat en Markt.

Het is de bedoeling dat de kinderen zich om 17.00 uur verzamelen bij de Baseliek Calixtus in Groenlo, zodat er om 17.30 uur vertrokken kan worden.

Foto's, videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's, videos en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Een andere optocht in Groenlo is de optocht op carnavalszondag (11 februari 2018) om 14:11 uur.

 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2017 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden
Laatst bijgewerkt: 08 aug 2017 - 12:21